Pored stručnih predavanja, želja nam je da naši partneri aktivno sudjeluju kao sponzori kongresa uz sponzorirane pakete ili kao izlagači. Ljubazno Vas molimo da nam se pridružite i osigurate kvalitetu i standard Kongresa.

Vaš doprinos izuzetno cijenimo.

Izložbeni prostor je ograničen, stoga preporučujemo da svoje prijave i rezervacije podnesete u najkraćem mogućem roku. Rezervacija će biti izvršena na bazi “first come, first serve”.

Izložbeni prostor će se nalaziti na 2 lokacije.

Za sve detalje o sponzorskim mogućnostima, registraciji i plaćanju obratite se Tehničkom organizatoru putem e-maila: hok@penta-zagreb.hr

Prijava sponzorstva odvija se putem online forme: https://www.hok2020.com/sponzorska-aplikacija/

Odluke o raspoređivanju prostora i postavljanju štandova te sve ostale odluke vezane za izlagače, isključivo su odluke kongresnog organizatora. Međutim, kongresni organizator nastojat će osigurati da se ispune očekivanja i želje svih izlagača. Raspodjela pultova/prostora vršit će se na principu “first come, first serve”.

  • Samo prostor (modularna kabina nije uključena).
  • Uključivanje imena i logotipa izlagačke tvrtke u završni program i službenu web stranicu Kongresa.
  • Pristup znanstvenim predavanjima.

Od organizatora:

Organizator može izmijeniti ili otkazati izložbu ako se dogode nepredviđene okolnosti. U slučaju otkaza, Organizator će nadoknaditi kompaniji koja izlaže.

Iz tvrtke izlagača:

U slučaju da izlagačka kompanija otkaže svoje sudjelovanje na Kongresu, izlagačka tvrtka mora o tome pismeno obavijestiti Organizatora. 

Uvjeti otkaza:

Prije 20. veljače 2020. – 50% ukupnog iznosa.

Nakon 20. veljače 2020. – Povrat sredstava neće biti ostvaren.

 Plan izložbenog prostora će biti vidljiv samo potvrđenim sponzorima.