13. HRVATSKI
ONKOLOŠKI
KONGRES

03.-06.09.2020. VIRTUALNI KONGRES

OTKAZIVANJE – KOTIZACIJE I SMJEŠTAJ

– do 15.07.2020. – 350 kn po osobi

– od 01.08.2020. – 500 kn po osobi

– od 15.08.2020. – zadržava se cjelokupni iznos uplate 

* trošak otkazivanja se odnosi na sve usluge koje se otkazuju, po osobi.

** u slučaju otkaza samo 1 usluge, naplaćuje se puni trošak otkazivanja

Važno: u slučaju da sudionik nije u mogućnosti sudjelovati na kongresu, uslijed odluke ili zabrane poslodavca, moguć je puni povrat sredstava uplaćen za smještaj, pod uvjetom da se potvrda pošalje do 14. kolovoza na mail hok@penta-zagreb.hr

ORGANIZIRAN PRIJEVOZ

Za sudionike kongresa organiziran je prijevoz autobusom na relaciji Split Opatija i Zagreb Opatija.

  • Cijena transfera Split Opatija : 350,00 kn (povratni transfer 03.-06.09.2020.)
  • Cijena transfera Zagreb Opatija: 350,00 kn (povratni transfer 03.-06.09.2020.)

 

Detalji polaska i povratka će biti dostavljeni mailom najmanje 72 sata prije putovanja.

Iznimno je važno da unaprijed najavite korištenje autobusa, zbog ograničenih mjesta. Prijave na mail hok@penta-zagreb.hr ili sms 091 2015 951

U slučaju premalog broja sudionika, agencija zadržava pravo otkaza transfera, a o navedenom ćete biti obavješteni najmanje 7 dana ranije.

Okvirni plan putovanja Split:

03.09.2020. – polazak 7:30 sati, Firule, ulaz u bolnicu

06.09.2020.- polazak 15:30 sati (nakon ručka) s autobusnog kolodvora u Opatiji

Okvirni plan putovanja Zagreb:

03.09.2020. – polazak 10:00 sati, Arena centar, preko puta Lidla

06.09.2020. – polazak 15:30 sati (nakon ručka) s autobusnog kolodvora u Opatiji

 

PARKING 

Za goste hotela Imperial, tijekom održavanja kongresa osiguran je parking s napomenom da je ograničen broj mjesta pa se je potrebno unaprijed najaviti agenciji za korištenje mjesta.

Opatija nudi nekoliko opcija za parking, od hotela u kojem ste smješteni, pa do javnih parkirališta, s naplatom u privatnom aranžmanu.

IZMJENE USLUGA, IMENA I FAKTURA

Izmjena imena u prijavi za kongres (samim time i na akreditaciji) te izmjena usluga moguća je bez naplate do 01.08.2020.

Nakon 01.08.2020. svaka izmjena imena i usluga se naplaćuje 75,00 HRK po promjeni.

Izmjene vezane za fakture su moguće uz nadoplatu od 75,00 HRK po promjeni stoga Vas molimo za Vašu punu pažnju i preciznost prilikom unosa podataka.

PLAĆANJE

Mogući načini plaćanja su kreditne kartice i bankovna doznaka.

Prihvaćamo sljedeće kreditne kartice: American Express, Euro Card/MasterCard and Visa.
Za uplate putem banke: broj predračuna pod „poziv na broj“.

Bankovne naknade su odgovornost uplatitelja, te je platitelj dužan podmiriti sve bankovne naknade.

KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Podaci prikupljeni putem prijave za sudjelovanje na Hrvatskom onkološkom kongresu (dalje: HOK) mogu se smatrati osobnim podacima te podlijegati zaštiti propisanoj Uredbom (EU) 2016/679 EU Parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. godine o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka), kao i Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (NN 48/2018).

Osobni podaci zaprimljeni u prijavi na HOK (dalje: Prijavnica)  pohranjuju se na siguran način u bazi društva PENTA d.o.o., Zagreb, Isidora Kršnjavoga 25, OIB: 31375495391 (dalje: Penta). Prijavom svaki sudionik potvrđuje da se njegovi podaci smiju koristiti u svrhe organizacije Konferencije. U slučaju da sudionik u Prijavnici ne unesene zatražene osobne podatke, neće biti u mogućnosti izvršiti prijavu niti sudjelovati na HOK-u.

Penta osobne podatke navedene u Prijavnici prikuplja, obrađuje i pohranjuje u ime Hrvatskog onkološkog društva , Split, Spinčićeva 1, kao zajedničkih voditelja obrade osobnih podataka. Navedeni podaci će se prikupljati i obrađivati isključivo i samo u svrhu ostvarivanja prava i ispunjavanja obveza po osnovi Vaše prijave i sudjelovanja na HOK-u, organizacije Vašeg smještaja za vrijeme trajanja HOK-a te slanja računa za smještaj i kotizaciju.

Nadalje, prijavom potvrđujete da ste upoznati s pravom da u svakom trenutku od Zajedničkih voditelja obrade, odnosno od svakog od njih možete zatražiti pristup Vašim osobnim podacima, ispravak ili brisanje Vaših osobnih podataka ili ograničavanje obrade, te pravo na prenosivost Vaših podataka.

Zajednički voditelji obrade i Penta kao izvršitelj obrade primjenjuju odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi Vaši osobni podaci bili sigurni i zaštićeni od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Zajednički voditelji obrade i Penta kao izvršitelj obrade štite Vašu privatnost i čuvaju povjerljivost Vaših osobnih podataka prikupljenih u skladu s Prijavnicom. Zajednički voditelji obrade neće Vaše osobne podatke prosljeđivati niti razmjenjivati s trećim osobama, niti koristiti u bilo koju drugu svrhu izuzev u svrhu navedenu u Prijavnici. Penta kao izvršitelj obrade Vaše osobne podatke prosljeđuje Ovlaštenim primateljima isključivo u svrhu ostvarivanja prava i obveza koja proizlaze iz Vašeg sudjelovanja na HOK-u. Lista Ovlaštenih primatelja redovno će se ažurirati i objavljivat na zaštićenoj stranici penta-pco.com. Penta kao izvršitelj obrade Vaše osobne podatke pohranjuje, odnosno briše ili vraća Zajedničkim voditeljima obrade, u skladu s nalogom pojedinog voditelja obrade.

OSTALE INFORMACIJE

Kongres će biti fotografiran i sniman. Ljubazno molimo, kontaktirajte organizatora u slučaju dodatnih pojašnjenja ili ako ne želite biti fotografirani i/ili snimani.

Prijavom na Kongres sudionik je upoznat da će Penta i glavni organizator,  fotografije snimljene za vrijeme Kongresa koristiti za svoje interne potrebe i potrebe promocije Kongresa kao svoj legitimni interes.