13. HRVATSKI
ONKOLOŠKI
KONGRES

03.-06.09.2020. VIRTUALNI KONGRES

13. hrvatski onkološki kongres u VIRTUALNOM obliku!

NOVOST, 26. KOLOVOZ 2020!

Poštovane kolegice i kolege, dame i gospodo, dragi prijatelji, članovi Hrvatskog onkološkog društva,

u skladu sa zaključcima održanog sastanka Ministarstva zdravstva, Hrvatskog liječničkog zbora te Hrvatske liječničke komore, željeli bismo vas obavijestiti da je Organizacijski odbor Hrvatskog onkološkog kongresa donio odluku da će se kongres u potpunosti održati virtualno, odnosno bez fizičkog prisustvovanja sudionika i predavača.

Programom predviđenim predavanjima ćete moći pristupiti online, tj. putem službenih stranica kongresa o čemu ćete dodatno biti obaviješteni u narednim danima.

Kotizacije koje su osigurane za sudjelovanje na kongresu u Opatiji vrijede i za online pristup predavanjima.

Više informacija u svezi ponuda za smještaj, tj. uplata dostavit ćemo do kraja tjedna.

Iznimna nam je želja je po trinaesti put okupiti stručnjake svih specijalnosti koji rade u multidisciplinarnim timovima ovog važnog i velikog dijela medicinske i javnozdravstvene djelatnosti, te usprkos trenutnoj epidemiološkoj situaciji nastaviti s educiranjem i širenjem znanja, u VIRTUALNOM OBLIKU.

Veselimo se organizaciji prvog kongresa u virtualnom obliku, koji će Vam omogućiti praćenje predavanja, izlaganje postera i njihovo ocjenjivanje, te razgled virtualne izložbe.

Uvjereni smo da će i ovaj kongres biti smotra hrvatske onkologije, virtualna pozornica za izmjenu znanja i informacija, te osigurati nešto bolje sutra našim bolesnicima.

Veselimo se Vašem dolasku i sudjelovanju na 13. Hrvatskom onkološkom kongresu, najvećoj smotri hrvatske onkologije!

 
Veselimo se susretu.
 

Prof. dr. sc. Eduard Vrdoljak

predsjednik HOD HLZ i predsjednik Organizacijskog odbora kongresa