Poštovane kolegice i kolege, dame i gospodo, dragi prijatelji, članovi Hrvatskog onkološkog društva,

u skladu s popuštanjem mjera zaštite tijekom epidemije koronavirusa te preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u svezi javnih događanja i okupljanja, željeli bismo vas obavijestiti da će se 13. Hrvatski onkološki kongres održati u Opatiji, 3.-6. rujna 2020.

Kongres će se organizirati uz pridržavanje općih protuepidemijskih mjera, preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. 

Predavanja će se održati u kongresnoj dvorani Centra Gervais u Opatiji, dok će sudionicima biti osiguran izbor smještaja u hotelima Imperial, 4 Opatijska cvijeta, Ambasador i Milenij.

U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj, kongres će se organizirati u skladu s aktivnim mjerama, a to uključuje hibridni ili u potpunosti virtualni kongres.

Želja nam je po trinaesti put okupiti stručnjake svih specijalnosti koji rade u multidisciplinarnim timovima ovog važnog i velikog dijela medicinske i javnozdravstvene djelatnosti, te usprkos trenutnoj epidemiološkoj situaciji nastaviti s educiranjem i širenjem znanja.

Uvjereni smo da će i ovaj kongres biti smotra hrvatske onkologije, pozornica za izmjenu znanja i informacija, osigurati nešto bolje sutra našim bolesnicima.

Veselimo se Vašem dolasku i sudjelovanju na 13. Hrvatskom onkološkom kongresu, najvećoj smotri hrvatske onkologije!

 
Veselimo se susretu.
 

Prof. dr. sc. Eduard Vrdoljak

predsjednik HOD HLZ i predsjednik Organizacijskog odbora kongresa